Udrea dezvăluie condițiile din închisoare: "Am dormit cu Bica în pat. Noroc că e slabă"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Elena Udrea a făcut noi dezvăluiri despre perioada în care a fost închisă într-un penitenciar pentru femei din Costa Rica.

Fostul ministru a spus, într-o intervenție la România TV, că, în primele două luni, a dormit în pat cu Alina Bica și că a putut să-și vadă fetița.

"Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viața mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil și la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine", a spus Elena Udrea, la România TV.

Fostul ministru a vorbit și despre condițiile din penitenciarul din Costa Rica.

"Sunt condiții de pușcărie. Nu există regim preferențial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură pușcărie pentru femei, unde stă toată lumea. Am stat în același pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă și am reușit să încăpem amândouă. Poate a fost și o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste perioada asta. Am încercat toate soluțiile juridice, până la urma soluția a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic. Cred că am avut și dreptate, dar într-o situație ca asta contează mult aspectul politic", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel