UDMR îl DESFIINȚEAZĂ pe Băsescu: "Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

UDMR susține că Traian Băsescu, pe care îl numește „Petrov, informatorul securist", și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, iar cu un asemenea trecut nu poți fi decât „rușinat, înroșit și tăcut". 

Potrivit unei postări pe Facebook a purtătorului de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, Traian Băsescu este un trădător care a înșelat milioane de oameni.

„Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul și încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist. Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiștii. El e trădătorul, a înșelat milioane de oameni", se arată în postare, potrivit Mediafax,

Reacția UDMR vine după ce Traian Băsescu l-a făcut pe Kelemen Hunor trădător. Fostul șef al statului a declarat într-o emisiune la Digi24 că Ludovic Orban n-are cum să strângă majoritatea în Parlament.

„Decât dacă merge pe ceea ce eu am numit, la un lucru făcut de mine, soluția imorală, când am luat partidul lui Voiculescu. Ei, echivalentul e să-l iei pe Ponta acum la guvernare și pe Tăriceanu și pe Kelemen Hunor. Ăștia-s trei politicieni care și-au vândut toți partenerii, cu niciunul nu au mers până la capăt și i-au trădat de fiecare dată", a mai spus fostul președinte al României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel