Tzancă a explicat de ce și-a închis shawormeria

Narcis Popa |
Data publicării:

Manelistul Tzancă Uraganu a explicat de și-a închis shawormeria, după ce pe internet au început să circule imagini cu locația lăsată în paragină. 

Deși gurile din piață spuneau că lui Tzancă nu i-a mers prea bine pentru că în zonă ar mai fi o altă shawormerie celebră, acesta spune că motivele ar fi fost de fapt altele: că spațiul era prea mic, că nu avea acces bun în zonă și că nu putea avea program de funcționare non stop. 

"Salut pe toată lumea. Vreau să fac un mic anunț în legătura cu shawormeria de pe bulevardul Mihalache. Știti că am făcut un anunț în urmă cu ceva timp că o să deschid în șoseaua Sălaj. Mai e foarte puțin, muncitorii deja lucrează și trag foarte tare pentru a termina cât mai repede. Am decis să închid locația de pe bulevardul Mihalache, pentru că erau un spațiu foarte mic, nu puteam să am autorizație de la vecinii de sus pentru a lucra 24/24. Nu puteam să am acces pe ușa din spate, pe unde se aruncă gunoaiele și etc. Vă spun ca să înțelegeți de ce am închis locația din bulevardul Mihalache. Acolo a fost doar așa, să vedem și noi cum stă treaba, ca fiecare om la început. A fost foarte bine încă din primele zile, dar cu ocazia asta, că am văzut că merge foarte bine, am decis sa deschidem undeva mult mai mare, cu mese mult mai multe și cu mult mai multe feluri de mâncare, nu doar shaworma. O să fie ceva 'wow'. Din această cauză am decis să închidem shawormeria din bulevardul Mihalache. Era foarte mic spațiul și nu prea avem facilități astfel încât să ne putem desfășura activitatea exact așa cum trebuie. O să facem din nou o deschidere foarte frumoasă, așa cum a fost și precedenta. Vă dau și data în cel mai scurt timp și sa ne vedem cu bine!"

Reamintim că manelistul și-a deschis shawormeria pe modelul patentat de Dorian Popa, cu shaworme gratuite. Acesta a chemat la inaugurare și câteva vedete, printre care s-a numărat și Anda Adam. Tzancă spunea că va oferi shaworme gratis de fiecare sărbătoare, dar minunea nu a ținut însă prea mult. Shawormeria dădea semne că va fi închisă imediat după marea deschidere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel