Turcan: "Premierul Dăncilă a găsit soluția pentru autostrăzi - găsirea unui țap ispășitor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul PNL Raluca Turcan a scris, pe Facebook, că Viorica Dăncilă a găsit "soluția perfectă" pentru a scăpa de "promisiunea neonorată" privind construcția celor 180 de km de autostradă până la sfârșitul anului: "scoaterea unui țap ispășitor" prin demisia lui Narcis Neaga ca director a CNAIR, transmite Mediafax. 

"Viorica Dăncilă ne-a anunțat ieri că autostrada Sibiu-Pitești este un eșec total! Cea mai așteptată autostradă din România nu doar că nu se va pune în circulație anul viitor, ci nici măcar nu are documentațiile finalizate, iar lucrările sunt departe de a începe. Ca să scape de promisiunea neonorată, cum că anul acesta se vor pune în circulație 180 km de autostradă, Dăncilă a găsit soluția perfectă – scoaterea unui țap ispășitor - Narcis Neaga, director CNAIR", a scris, miercuri, pe Facebook, liderul deputaților PNL Raluca Turcan.

"Chiar dacă Neaga și-a dat demisia, dezastrul din infrastructură rămâne:
• la autostrada Sibiu-Pitești nu s-a construit nici măcar un metru;
• drumul expres Craiova-Pitești a fost abandonat, imediat după ce au plecat jurnaliștii;
• autostrăzile Moldovei au rămas tot pe hârtie, deși avem și o lege în acest sens;
• secțiunile care trebuiau finalizate din autostrăzile Lugoj-Deva, Sebeș-Alba sau din autostrada Transilvania nu avansează", a mai scris aceasta.

Turcan îi solicită oremierului Dăncilă să prezinte execuția financiară și stadiul tehnic de execuție din primele șase luni ale acestui an pentru toate lucrările de infrastructură.

"Îi solicit să prezinte ceea ce a făcut efectiv Guvernul, nu ceea ce intenționează să facă, după anul 2021. Așa cum arată execuția bugetară pe primele 5 luni, anul acesta vom avea cele mai slabe investiții în infrastructura de transporturi din ultimii 20 de ani. Îi solicit Vioricăi Dăncilă să-și ceară scuze românilor pentru minciuna finalizării a 180 Km de autostrăzi în anul 2019 și pentru coșmarul pe care îl trăiesc aceștia, zi de zi, pe drumurile publice", a mai scris liberalul.

Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga a anunțat marți că a demisionat din funcție, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat ministrului Transporturilor Răzvan Cuc demiterea sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel