Turcan: "Dăncilă să-și pună DARURILE în sufrageria de la Predeal"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Vicepremierul Raluca Turcan a avut o primă reacție din partea PNL, după ce Viorica Dăncilă i-a oferit, vineri, trei daruri lui Klaus Iohannis. 

"Viorica Dancilă poate să își țină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă. Tot ce a spus în această seară este ultimul pumn de praf pe care îl aruncă în ochii oamenilor! Diaspora deja a ieșit la vot, duminică trebuie să o facă și românii din țară.

Viorica Dancilă își poate pune cele trei daruri în vitrina sufrageriei de la Predeal și să le contemple ca simplă persoană fizică. Să se gândească în sfârșit la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esența acestei națiuni: Tricolor, Constituție, Morala", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Viorica Dăncilă a venit la dezbaterea din Parlament cu trei daruri pe care ar fi vrut să i le dea lui Klaus Iohannis: tricolorul, Constituția și cu o Biblie. Prezidențiabilul PSD a așezat cele trei obiecte pe pupitrul unde e trecut numele lui Iohannis, susținând că speră ca acestea să ajungă la el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel