Turcan, mai acidă ca niciodată. MESAJUL extrem de DUR pentru Dăncilă: „Are un tupeu fără margini!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Raluca Turcan in Parlamentul Romaniei
Raluca Turcan in Parlamentul Romaniei

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a transmis un mesaj extrem de dur după ce premierul Viorica Dăncilă a precizat la un post de televiziune faptul că nu este vina sa că regele Iordaniei Abdullah al II-lea nu a mai venit în România.

„Viorica Dăncilă are un tupeu fără margini!

În comunicatul Casei Regale a Iordaniei se spune foarte clar că anularea vizitei Regelui Abdullah al II-lea a venit ca urmare a declarațiilor premierului României Viorica Dăncilă legate de mutarea ambasadei României în Israel.

Ce spune Viorica Dăncilă azi? – Că Președintele Klaus Iohannis trebuia să îl roage pe Rege să nu renunțe la vizită!

Aceasta este o combinație de tupeu cu nesimțire. Ne facem de râs pe toată planeta. Este pur și simplu sfidătoare această abordare mincinoasă care distruge probabil foarte mulți ani de muncă a diplomaților români! Relațiile cu Iordania, ca și cu Israel, nu le-a construit Dăncilă "4 clase", ci sunt rezultatul efortului diplomației românești în ani de zile.

Citește și Mutare ambasadă. Dăncilă: "NU este vina mea". ULTIMA ORĂ

Își imaginează oare cineva că Israelul apreciază diletantismul acestui premier semi-analfabet?! Oare există vreun partener internațional care să nu cunoască faptul că Viorica Dăncilă nu are atribuții, nu înțelege, nu știe să spună altceva decât lucruri care fie ne fac de râs, fie acoperă preocupările interne în favoarea corupților?”, a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook. 

„Nu este vina mea că nu s-a mai făcut vizita regelui Iordaniei. Să nu uităm că regele este cel care trebuia să aibă întâlnire cu președintele. Președintele trebuia să îl sune să îi spună că nu este de acord cu acest lucru, că dânsul l-a invitat, este omologul președintelui, regele, nu este omologul primului ministru”, a spus Dăncilă la RTV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel