Tudose, mesaj pentru Dăncilă din coloana de pe A2: "Ferească sfântul să mai confunde s*x cu cex-ul și să se mai și înmulțească"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Tudose s-a enervat teribil în timp ce se afla în mașina proprie, într-o coloană uriașă care s-a format pe Autostrada Soarelui.

Deputatul Pro România a postat un mesaj pe Facebook în transmite "mormanului de incompetență numit Cuc" să vină să stea la kilometrul 80 să-i mulțumească lumea personal.

Mihai Tudose aruncă "o săgeată" și spre Viorica Dăncilă: "Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească".

"N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte "harnicul" și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier "arheologic" unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?

P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc.... Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească...

Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă", este mesajul lui Mihai Tudose.

 

Amintim că premierul Viorica Dăncilă a gafat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, spunând în loc de CEx, cea ce înseamnă prescurtarea numelui forului, cuvântul sex, au precizat surse politice prezente la şedinţa social-democraţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel