Tudose îl ia peste picior pe Tăriceanu: „Să se odihnească un pic. Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose îl ia peste picior pe Călin Popescu Tăriceanu și respinge o eventuală alianță cu ALDE. „Orice discuție despre o eventuală logodnă, înfrățire, mezalianță sau alianță cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă”, spune Mihai Tudose. Reacția sa vine după ce un alt lider Pro România, Daniel Constantin a susținut că Tăriceanu este „un rebut politic”.

Tudose este de părere că o alianță între cele două partide nu este fezabilă nici dacă ALDE iese de la guvernare.

„Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire", a delcarat Tudose, conform Digi24.

Fostul premier e de părere că ALDE ar trebui să demonstreze pe cont propriu că scorul de la europarlamentare a fost doar un accident.

„Vă asigur eu că dacă PSD i-ar fi susținut candidatura la Cotroceni, domnul Tăriceanu ar fi insistat pretutindeni că guvernarea PSD-ALDE este minunată și e ruptă din cer. Acum însă, fiindcă PSD nu-i susține candidatura, domnul Tăriceanu a descoperit că guvernarea este, citez din dânsul, impotentă.", a declarat liderul Pro România.

Tudose vorbește și despre relația lui Tăriceanu cu Liviu Dragnea.

„De reținut și că nu domnul Tăriceanu s-a dezis de Liviu Dragnea și de toate pe care le-a făcut acesta, ci Liviu Dragnea a fost nevoit să plece într-o vacanță mai lungă. În vremea domnului Dragnea, domnul Tăriceanu nu credea că guvernarea PSD-ALDE era impotentă, toate mergeau frumos și bine.", a mai spus fostul premier.

De asemenea, acesta este de părere că ALDE nu va ieși de la guvernare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel