Tudose, despre ministrul Transporturilor: El nu e ministru, e pe post de muppets

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Mihai Tudose foto Facebook
Mihai Tudose foto Facebook

Mihai Tudose, candidat Pro România la europarlamentare, a spus despre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că este  „muppets-ul perfect al lui Dragnea“.

 "Am citit o declaraţie a unui monument de incompetenţă şi îl numesc pe Cuc, care a declarat că atunci când doamna Creţu a fost la el birou i-a arătat ce multe proiecte are. Domle, proiectele alea ţinute într-un sertar nu au valoare de întrebuinţare din punct de vedere al Bruxelles-ului. Ele trebuie făcute bine şi trimise acolo. Eu cât am fost prim-ministru am lucrat cu Corina Creţu. Nu a fost o săptămâna în care să nu vorbim şi să nu rezolvăm ceva. Dar pe Cuc îl vedem toată ziua pe şantier. Domnule, el nu e ministru. Şi-a închipuit cineva că el e ministru ? El e pe post de muppets acolo. La Brăila, l-a întrebat cineva de ce nu a trimis documentaţia pentru pod. Răspunsul lui a fost halucinant. „Avem nevoie de oameni competenţi la Bruxelles”. 

Omul e un „habarnist”. A fost pus acolo pe post de muppets. Cum a ajuns a doua oară minsitru? E muppets-ul perfect al lui Dragnea.", a declarat Mihai Tudose într-un interviu pentru Adevărul.


[citete si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel