Tudose, despre ministrul Transporturilor: El nu e ministru, e pe post de muppets

Mihai Tudose foto Facebook
Mihai Tudose foto Facebook

Mihai Tudose, candidat Pro România la europarlamentare, a spus despre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că este  „muppets-ul perfect al lui Dragnea“.

 "Am citit o declaraţie a unui monument de incompetenţă şi îl numesc pe Cuc, care a declarat că atunci când doamna Creţu a fost la el birou i-a arătat ce multe proiecte are. Domle, proiectele alea ţinute într-un sertar nu au valoare de întrebuinţare din punct de vedere al Bruxelles-ului. Ele trebuie făcute bine şi trimise acolo. Eu cât am fost prim-ministru am lucrat cu Corina Creţu. Nu a fost o săptămâna în care să nu vorbim şi să nu rezolvăm ceva. Dar pe Cuc îl vedem toată ziua pe şantier. Domnule, el nu e ministru. Şi-a închipuit cineva că el e ministru ? El e pe post de muppets acolo. La Brăila, l-a întrebat cineva de ce nu a trimis documentaţia pentru pod. Răspunsul lui a fost halucinant. „Avem nevoie de oameni competenţi la Bruxelles”. 

Omul e un „habarnist”. A fost pus acolo pe post de muppets. Cum a ajuns a doua oară minsitru? E muppets-ul perfect al lui Dragnea.", a declarat Mihai Tudose într-un interviu pentru Adevărul.


[citete si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

24 apr 2019, 08:18 in Știri
DGA o CONTRAZICE pe Carmen Dan

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27