Tudorel Toader se RĂZBOIEȘTE cu foștii colegi din Guvern

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, îi dă replica ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat că instituţia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justiţiei 17 pagini de observaţii privind ordonanţa pe achiziţii.

Tudorel Toader se războieşte pe Facebook cu foştii colegi din Guvern.

„Altă simplă precizare !

Despre "ordonanţa pe achiziţii".

MJ avizează, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative inițiate de către alte ministere.

MJ nu inițiază și nu elaborează proiecte de acte normative în locul altor ministere.

In evidentele MJ nu figurează un proiect trimis spre AVIZARE conform dispozițiilor art. 20 alin. (7) din HG 561/2009, referitor la "ordonanţa pe achiziţii".

În faza de prealabilă, de consultare interinstituțională, MJ a transmis o serie de propuneri si observații, referitoare la un proiect OUG pentru modificarea și completarea unor acte normative printre care și legislația din domeniul achizițiilor publice.

Prin adresa MJ nu a fost solicitat avizul CSAT, s-a facut referire la analizarea oportunitatii solicitarii acestuia, in conditiile in care se punea in discutie posibilitarea construitii unor obiective militare.

Luând în considerare intervențiile asupra unor acte normative care transpun directive ale Uniunii Europene (art. II – V din proiect), în temeiul art. 2 pct. 37 din H.G. nr. 16/2017, a fost menționată necesitatea obținerii avizului Ministerului Afacerilor Externe și a Ministrului Delegat pentru Afaceri Europene”, a scris Toader pe pagina de Facebook.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy