Tudor Chirilă, prezent la protestul magistraților: "Ne îndreptăm spre DICTATURĂ". VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Tudor Chirila
Tudor Chirila

Celebrul solist Tudor Chirilă s-a alăturat protestului magistraților de pe treptele Curții de Apel București. VIDEO

Protestele în Justiție continuă.

Zeci de judecători şi procurori au organizat, luni seara, un nou protest pe treptele din faţa Palatului de Justiţie din Capitală, unde se află sediul Curţii de Apel Bucureşti, fiind nemulţumiţi de faptul că Guvernul nu a abrogat integral prevederile OUG 7 care modifică legile justiţiei.

Protestul s-a desfăşurat în linişte, magistraţi afişând coli de hârtie cu diverse mesaje: "Respectaţi statul de drept", "Stop ordonanţelor date peste noapte", în timp ce membri ai mişcării #Rezist i-au încurajat pe judecătorii şi procurorii prezenţi.

În același timp, peste drum, s-au adunat și câteva zeci de protestatari i-au susținut pe magistrați. Printre aceștia s-a aflat și Tudor Chirilă, o față tot mai des întâlnită la protestele din ultima vreme. 

"Am venit să susțin protestul magistraților. Am venit să spun că nu sunt de acord cu Ordonanța 7. Spun asta după ce m-am documentat, după ce am discutat cu oameni din sistem.

Momentul la care ajuns este de o gravitate extremă. Cred că suntem într-un moment delicat pentru că ne îndreptăm ușor-ușor spre dictatură", spune Tudor Chirilă în Live-ul său pe Facebook.

Protestul magistraților s-a desfășurat în liniște, aceștia purtând coli de hârtie cu mesaje precum: "Stop ordonanțelor date peste noapte", "Independent magistrates=Independent Europe".

Iată imaginile:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel