Tudor Chirilă, despre atacul Gabrielei Firea la Asociația „Dăruiește Viața”: „Răutate și prostie, alături de calomnie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă

Artistul Tudor Chirilă a criticat în termeni duri atacul lansat de Gabriela Firea la adresa Asociației „Dăruiește Viață”, ONG-ul care construiește un spital pentru copii bolnav de cancer.

Într-o conferință organizată de asociație, acesta a arătat că avem în fața condiția de politician și de impostor, iar ceea ce a făcut primarul general este o combinație de răutate, prostie și calomnie.

„Ca să poți să fii politician și impostor trebuie să te uiți în fața oglinzii și să repeți niște minciuni pe care repetânduți-le și repetându-le și publicului ajungi să le crezi tu și câteodată și o parte a publicului. E o condiție sine qua non pentru sănătate mintală. (...)

Ceea ce s-a întâmplat în cazul Firea sunt trei capitole: 1 radioterapia, 2 răutatea și prostia și 3 calomnia. Pe capitolul radioterapia sper să îl rezolve și să îl povestească Oana Gheorghiu. (...) Al doilea moment e când intervine răutatea și prostia care nu poate să compenseze pentru foarte multe lucruri dar încearcă. Și Gabriela Firea decide să atace, distribuind acea postarea, într-un mod josnic această adunare și uriașa inițiativă. După care vine calomnia care este, de fapt, legalizarea prostiei pentru că nu mai putea să dea înapoi, distribuise ceva care o încrimina dincolo de cât a fost incriminată până acum, mi se pare gestul ei suprem de țoapă. În momentul în care a făcut asta trebuie să justifice într-un fel mai înalt și atunci apare ideea că acest ONG este de fapt o schemă politică în spatele căreia stă Vlad Voiculescu. Îl și vedeți în statura lui de House of Cards autohton, un fel de Kevin Spacey autohton care controlează fundațiile din umbră.

Acesta este momentul în care ne aflăm acum. Pentru că acasă la ea, Gabriela Firea prin icoane și mătănii și tămâie ajunge să își creadă propriile minciuni atunci e nevoie de intervenția publică. Dacă vom lăsa lucrurile oameni ăștia o să ajungă să creadă că până și postarea aia era în regulă. Gabrielei Firea trebuie să i se aducă aminte de acum în fiecare zi că a greșit grav, că și-a bătut joc de o inițiativă, că a încercat să o submineze, să o ducă în derizoriu și să arunce asupra ei toate umbrele unei chestiunii discutabile. Ori această asociație nu este o chestiune discutabilă, este una indiscutabilă. Se construiește un spital cu banii a 260.000 de oameni, a unor companii care au crezut în acest proiect și vor să îl vadă terminat", a afirmat Tudor Chirilă, potrivit B1.ro.

Fondatoarele Asociației "Dăruiește Viață" au explicat, în această conferință de presă, exact proiectul în care sunt implicate pentru construirea unui spital pentru copii bolnavi de cancer.

Asociația "Dăruiește Viața" a demonstrat și cu documente cum Gabriela Firea manipulează opinia publică și a arătat că terenul primit pentru construcție apărea în cartea funciară ca fiind al statului român și nicidecum al Consiliului General al Municipiului București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel