Tudor Chirilă: Ca să fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot la europarlamentare și la referendum

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Tudor Chirila captura
Tudor Chirila captura

 Tudor Chirilă spune despre mesajul care circulă pe Facebook,mesaj care spune că nu votează la referendum, „mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite” și că pe 26 mai merge la vot la europarlamentare și la referendum.

„Circula pe net un citat (dintr-un text al meu) în care afirm că nu merg la referendum. Doar că este un citat de anul trecut și este vorba despre referendumul pentru familie. Mârsăvia PSD nu mai pare să cunoască limite. Ca să fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atat pentru europarlamentare, cât și pentru referendum. Pentru că nu vreau să fiu condus de infractori. Altă întrebare?”, scrie Tudor Chirilă pe  Facebook.

 

 
Tudor Chirilă

Circula pe net un citat (dintr un text al meu) in care afirm ca nu merg la referendum. Doar ca este un citat de anul trecut si este vorba despre referendumul pentru familie. Marsavia PSD nu mai pare sa cunoasca limite. Ca sa fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atat pentru europarlamentare, cat si pentru referendum. Pentru ca nu vreau sa fiu condus de infractori.
Alta intrebare?

Image may contain: 1 person, text
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel