Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în râul Jerte din Spania

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în râul Jerte din Spania. Autoritățile: „Nu are semne evidente de violență” / Foto: Captură video youtube
Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în râul Jerte din Spania. Autoritățile: „Nu are semne evidente de violență” / Foto: Captură video youtube

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de naționalitate română a fost găsit în râul Jerte, Spania. Poliția cercetează cazul.

Un bărbat român în vârstă de 43 de ani a fost găsit decedat în râul Jerte, în localitatea Navaconcejo din Cáceres, Spania, fără semne evidente de violență. Descoperirea a avut loc în timpul zilei de miercuri, 14 iunie.

Autoritățile au preluat trupul neînsuflețit și l-au transportat la Institutul de Medicină Legală din Cáceres în vederea efectuării expertizelor medico-legale. În acest scop, s-a înființat un dosar de poliție complet, care a fost înaintat autorității judiciare din Plasencia.

 

Nu se știe încă din ce cauză a murit românul și cum a ajuns în râu

 

Cauza exactă a morții nu a fost încă determinată și va fi stabilită pe baza investigațiilor efectuate de specialiștii medico-legali. Cu toate că nu au fost găsite semne exterioare de violență, o autopsie amănunțită și alte analize vor fi realizate pentru a obține informații suplimentare despre circumstanțele decesului.

„Bărbatul de naționalitate română nu prezintă semne evidente de violență pe corp”, au declarat autoritățile momentan, conform presei spaniole.

Această descoperire tragică a stârnit interesul și preocuparea comunității locale. Autoritățile își concentrează eforturile pentru a identifica cauza morții și a aduce liniștea și siguranța în regiune.

Vezi și: Incident tragic la o cursă de tauri din Spania: Un român a ajuns la spital cu hemoragie după ce a fost lovit de un taur

 

Autoritățile continuă să investigheze cazul

 

Întrucât investigația este încă în desfășurare, informațiile detaliate despre identitatea bărbatului, precum și despre orice alte circumstanțe relevante, nu au fost dezvăluite publicului larg. Însă, odată ce ancheta va fi încheiată și vor fi disponibile mai multe informații, acestea vor fi furnizate în mod corespunzător.

Până atunci, autoritățile continuă să investigheze cazul cu scopul de a clarifica circumstanțele exacte ale tragicului incident și de a asigura dreptatea și protecția comunității locale.

 

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al citiorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel