Trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru curățarea casei. Vă vor ușura viața!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru curățarea casei. Vă vor ușura viața!
Trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru curățarea casei. Vă vor ușura viața!

Bicarbonatul de sodiu este ieftin și vă va lăsa casa ca nouă! Îndrăznește să-l folosești!

Curățarea locuinței nu este o sarcină ușoară, necesită timp și efort pentru a face fiecare spațiu strălucitor.

Vezi și: Înfige câteva cuișoare într-o jumătate de lămâie: Rezultat neașteptat pentru nopțile de vară. Ne vei mulțumi!

Există mai multe trucuri de curățare cu produse foarte ieftine cu ajutorul cărora îți poți face casa să arate ca nouă și cel mai bun lucru este că le poți găsi în bucătăria ta: precum bicarbonatul de sodiu, care este foarte util și eficient pentru treburile casnice.

Nu rata: Mască purifiantă cu bicarbonat de sodiu: Secretul pielii de porțelan al asiaticelor, la îndemână în cămara ta

Din acest motiv, împărtășim cinci trucuri cu bicarbonat de sodiu care vă vor face viața (și curățenia) mai ușoară și mai rapidă.

 

Trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru curățarea casei

 

Tacâmuri strălucitoare: de-a lungul anilor, lingurile, furculițele și cuțitele se uzează și tind să-și piardă culoarea. Nu lăsa să ți se întâmple asta! Folosiți bicarbonatul pentru a restabili strălucirea: adăugați o lingură din acest produs într-un litru de apă; scufundați tacâmurile și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. Clătiți și uscați cu o cârpă.

Spune adio hainelor galbene: datorită utilizării, cămășile albe tind să devină gălbui în jurul axilelor și gâtului: un super sfat pentru a le elimina este să amesteci trei linguri de bicarbonat de sodiu cu o jumătate de cană de oțet alb. Frecați zona cu o cârpă și lăsați-o să stea 15 minute. După aceea, clătiți și spălați hainele.

Miros urât? Eliminați-l! Dacă ați observat că este un miros urât la coșul de gunoi, ceea ce puteți face este să stropiți puțin bicarbonat de sodiu sau, înainte de a folosi coșul, asigurați-vă că adăugați un strat din acest produs. Veți observa cum mirosul dispare încetul cu încetul.

Curățați pereții murdari: folosiți bicarbonat de sodiu pentru a estompa petele. Pregătiți un sfert de cană de bicarbonat de sodiu, o jumătate de cană de oțet și patru litri de apă; umeziți o cârpă în amestec și frecați zona murdară.

Baie strălucitoare: curățați cada sau toaleta din casa dvs. cu un burete și puțin bicarbonat de sodiu: după prima utilizare, veți observa că strălucirea revine, atât de mult încât vor arăta ca noi!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel