Trucul extraordinar pentru curățarea petelor de pe fierul de călcat. Scapă de ele cât ai clipi!

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trucul extraordinar pentru curățarea petelor de pe fierul de călcat. Scapă de ele cât ai clipi! / Foto: Unsplash
Trucul extraordinar pentru curățarea petelor de pe fierul de călcat. Scapă de ele cât ai clipi! / Foto: Unsplash

Truc extraordinar pentru curățarea petelor de pe fierul de călcat. Iată ingredientul minune care stă probabil în dulapul tău de medicamente.

Ultimul lucru pe care și-l dorește cineva după ce s-a chinuit atât de mult să calce este să găsească urme întunecate pe hainele curate, dar acest lucru se poate întâmpla dacă fierul de călcat este murdar.

Rugina și reziduurile de arsură se pot acumula pe fierul de călcat în timp, ceea ce face ca gândul de a călca orice haine cu cute să fie mai puțin de dorit.

Totuși, curățarea reziduurilor arse de pe un fier de călcat este relativ ușoară, potrivit expertului în spălătorie Nicole Gibson de la Söka Australia.

 

Cum scapi rapid de murdăria de pe fierul de călcat



Ea a postat instrucțiunile pas cu pas pentru acest truc alături de o filmare care arată procesul.

Gibson a spus că veți avea nevoie de o tabletă Panadol care nu are un înveliș, dar orice paracetamol neacoperit ar trebui să funcționeze pentru acest lucru, o pensetă și o cârpă.

Apoi va trebui să încălziți fierul de călcat înainte de a freca tableta înainte și înapoi de-a lungul urmelor de arsură.

"Se va topi imediat, apoi ștergeți-o cu o cârpă ușor umedă (nu folosiți o cârpă bună din microfibră, deoarece căldura fierului de călcat va deteriora fibrele)", a scris Nicole în legendă la postare.

Oamenii au apreciat acest sfat util, care este unul dintre multele pe care Nicole le împărtășește pe pagina de Instagram.

"Minunat și super util" a spus unul dintre ei în comentarii.

"Acest lucru este uimitor! Cine știa!!!?", a postat altul.

 

Alte trucuri asemănătoare



Paracetamolul nu este singurul lucru care va curăța eficient reziduurile arse de pe un fier de călcat.

Puteți încerca și pasta de dinți, care trebuie aplicată înainte de a porni fierul de călcat. Apoi, porniți fierul de călcat și așteptați până când pasta de dinți se arde, apoi opriți-l.

Când fierul de călcat se răcește din nou, ar trebui să puteți șterge reziduurile de pastă de dinți cu o cârpă umedă, iar aceasta va lua cu ea urmele de arsură originale.

Un alt truc simplu este să folosiți sare, presărând-o pe o cârpă uscată și apoi trecând fierul de călcat peste ea la o temperatură ridicată.

Și, bineînțeles, există întotdeauna bicarbonat de sodiu.

Pentru acest truc va trebui să faci o pastă folosind bicarbonat de sodiu și apă înainte de a o aplica pe urmele de arsură pe un fier de călcat rece. Freacă ușor cu o cârpă și apoi șterge cu una umedă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel