Cum să scoți apa dură din paharele de sticlă. Un truc de excepție

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să scoți apa dură din paharele de sticlă. Un truc de excepție!
Cum să scoți apa dură din paharele de sticlă. Un truc de excepție!

Spălarea vaselor este o acțiune care trebuie făcută foarte riguros pentru a evita lăsarea oricărui tip de murdărie pe acestea, iar în ultima vreme, folosirea unei mașini de spălat vase a devenit o opțiune pentru a îndeplini o astfel de sarcină. Acum vă vom spune cum să eliminați apa dură de pe paharele de sticlă, trucul care încă funcționează!

Cu toate acestea, utilizarea incorectă a acestui aparat poate avea consecințe asupra vaselor dumneavoastră, generând un strat mat și albicios, care vă va afecta în principal paharele din sticlă.

Și printre motivele pentru aceasta se numără: exces de var în apă, detergentul folosit nu este adecvat, temperatura greșită, nu curățați mașina de spălat vase.

Deci, după cum puteți vedea, mai mulți factori sunt cei care generează acest rezultat în vasele dumneavoastră, iar idealul este să găsiți o soluție pentru a împiedica acest lucru să se întâmple.

 

Cum să scoți apa dură de pe pahare de sticlă?

 

Din acest motiv, aici vă spunem cum să eliminați apa „dură” de pe paharele sticlă, făcând acest lucru, fiți siguri că veți avea rezultate eficiente.

Puteți folosi:

Oțet alb:

Pentru a realiza acest lucru trebuie să puneți paharul într-o găleată cu apă caldă și oțet alb, lăsați-l să se odihnească timp de trei ore. Dacă are un miros puternic de oțet, trebuie doar să le înmuiați din nou, dar de data aceasta punând lămâie în apă.

Praf de copt:

Într-un recipient adaugă apa fierbinte împreună cu două linguri de bicarbonat de sodiu și alta de sare. Când aveți amestecul, puneți paharele timp de cel puțin treizeci de minute. După trecerea acestui timp, ar trebui să scoateți paharele și să le spălați din nou cu săpun ușor.

Sare și lămâie:

Tăiați o lămâie în jumătate. Folosiți una dintre părțile de lămâie pentru a freca paharele. Adăugați sare în pahare. Cu ajutorul unui burete, frecați bine până observați că se îndepartează calcarul. La final, spală din nou paharele.

Ca recomandare pentru a preveni același lucru cu ochelarii dumneavoastră, este ideal să reduceți temperatura de spălare la mai puțin de 55°C, să folosiți detergenți adecvați, să folosiți cantitatea necesară de detergent și, cel mai important, să vă asigurați că paharele pe care le aveți pot rezista mașinii de spălat vase.

Acum știți ce să faceți pentru a elimina apa dură din paharele de sticlă și, cel mai bine, folosiți articole ieftine pentru a atinge acest obiectiv, așa că asigurați-vă că încercați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel