Trei români, acuzați că au furat seifurile dintr-o casă de pariuri şi din sediul unei societăţi. Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
"Români, aduși la audieri într-un dosar de înşelăciuni cu prejudiciu cumulat de 2,5 milioane de euro"
"Români, aduși la audieri într-un dosar de înşelăciuni cu prejudiciu cumulat de 2,5 milioane de euro"

Patru percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi în Ilfov. Sunt vizaţi trei bărbaţi, care sunt acuzați că au furat seifurile dintr-o casă de pariuri şi din sediul unei societăţi comerciale.

 

 

„Astăzi, 11 martie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat (mai multe acte materiale), tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic”, anunţă Poliţia Capitalei.

În noaptea de 21.02.2021, trei bărbaţi au pătruns în incinta unei case de pariuri din sectorul 6, unde, după dezarmarea sistemului de alarmă, ar fi sustras un seif, în care se aflau peste 5.000 de lei şi un card bancar, scrie adevarul.ro. Anterior, în luna decembrie a anului trecut, aceiaşi bărbaţi ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale, din sectorul 4, de unde ar fi sustras un seif în care se aflau peste 67.000 euro şi 15.000 lei. Persoanele urmează să fie audiate la sediul Serviciului Investigaţii Criminale. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel