Trei moldoveni, bătaie ca-n filme la o terasă din Mamaia. Motivul conflictului, o melodie rusească

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
bataie_turisti_mamaia
bataie_turisti_mamaia

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui conflict iscat, la o terasă din staţiunea Mamaia, între mai mulţi turişti din Republica Moldova, nemulţumiţi de genul muzical folosit de DJ-ul localului respectiv şi agenţii unei firme de pază.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, luni, că "în cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, poliţiştii staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din staţiune, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane şi agenţii unei firme de pază".

Conform sursei citate, din primele verificări efectuate poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor nemulţumiri privind muzica ascultată pe terasă, un grup de turişti "ar fi deranjat clienţii terasei, prin faptul că ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical", agenţii de pază intervenind pentru aplanarea stării conflictuale. Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Se pare că acest conflict a pornit de la faptul că un grup de turişti din Republica Moldova au solicitat de la DJ o melodie rusească.  Acesta însă nu le-a îndeplinit rugămintea.

"Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părţile implicate n-a depus plângere. Acestea îşi rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile. Poliţiştii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate şi la acest moment continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice", se mai menţionează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel