Transporturile, perturbate puternic de viscol în Germania: Aeroport ÎNCHIS, TIR-uri BLOCATE (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: FACEBOOK @Infotrucker
Sursa foto: FACEBOOK @Infotrucker

Transporturile rutier, feroviar şi aerian sunt puternic afectate de viscol, luni, în mai multe regiuni din Germania, informează site-ul T-online.de.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat ninsori masive şi temperaturi foarte scăzute în nordul şi estul Germaniei. În sudul ţării, sunt prognozate ploi, astfel că există riscul formării poleiului.

Circulaţia feroviară a fost suspendată între oraşele Berlin, Hanovra, Köln-Erfurt, Frankfurt şi München, precum şi între Hamburg, Dortmund, Köln, Hanovra, Frankfurt, München, Kiel, Lübeck şi Westerland. De asemenea, sunt restricţii între Frankfurt şi localităţi din nordul Germaniei.

Aeroportul din Dortmund este închis, iar orarul multor curse aeriene este perturbat.

 

Circulaţia, blocată pe unele segmente de autostradă

 

Circulaţia este blocată pe unele segmente de autostradă. Pentru facilitarea accesului utilajelor şi evitarea blocajelor, circulaţia vehiculelor cu gabarit peste 7,5 tone este suspendată pe autostrăzile germane A4, A1, A30 şi A33.

Aproximativ 700 de echipaje de urgenţă au intervenit în ultimele 24 de ore în 64 de zone în care se înregistrează blocaje rutiere.

O persoană a murit, din cauza viscolului, în orăşelul Bielefeld, situat în landul Renania de Nord-Westfalia.

 

35 de camioane, blocate pe toate cele trei benzi

 

„Atenție! Evitați pe cât posibil circulația pe autostrada A4 din Germania. În acest moment, foarte multe camioane sunt blocate pe această autostradă, fără posibilitate de a putea ieși, din cauza cantităților mari de zăpadă căzute.De asemenea, camioane blocate au fost raportate și pe A5 și A7.Conform poliție germane, în aceeastă dimineață, aproximativ 10 camioane au fost blocate complet pe autostrada A7, lângă Kirchheim.Tot la Pommer, traficul a fost închis în această dimineață între 00:00 și 04:00. În total, 35 de camioane au fost blocate pe toate cele trei benzi. La ora 13:05 PM (ora Germaniei), situația nu arată deloc favorabil pentru trafic în nordul Germaniei. Drumuri sigure!”, se arată pe pagina de Facebook InfoTruker.

2. Sursa foto... (148006377_3741817352523472_4795183508551209747_o.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel