Traian Băsescu vorbește despre TRĂDĂTORI: „Am dubii serioase că Ponta va sta ca mielul“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a afirmat, luni seară, că este greu de spus ce se va întâmpa dacă moțiunea va trece și asta penru că „este vremea trădărilor“.

Traian Băsescu a afirmat, luni seară, în direct pe B1TV, că rezultatul moțiunii de cenzură de joi este dificil de prezis.El spune că Ludovic Orban, președintele PNL, inițiatorul moțiunii, se bazează pe „trei trădători de profesie”, și anume Kelemen Hunor, Călin Popescu-Tăriceanu și Victor Ponta. Fostul șef al statului crede că Ponta nu poate „sta cuminte“ și că ar putea încerca alte diversiuni.

„Este vremea trădărilor, iar faptul că Orban își bazează moțiunea pe trei trădători de profesie - Kelemen Hunor, Tăriceanu și Ponta - nu mi se pare cea mai sigură soluție. Nu vorbesc de trădători la votul de cădere a Guvernului, ci de trădători de după. Orban crede că va face guvern după moțiunea de cenzură.... Eu am dubii serioase că Ponta va sta ca mielul și nu va încerca alte aranjamente”, a afirmat Traian Băsescu, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel