Traian Băsescu spune că Florin Cîțu ar trebui să mai remanieze un ministru: „Un atac mizerabil”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este de părere că premierul Florin Cîțu ar trebui să îl revoce din funcție și pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce acesta l-a numit „zombie politic” pe șeful Guvernului.

Băsescu a declarat într-o emisiune la B1 TV că afirmațiile lui Drulă „pur și simplu” îl „umilesc” pe premier, care, în opinia sa, ar trebui să apeleze la articolul 82, aliniatul 2 din Constituția României: „În caz de remaniere guvernamentală, președintele revocă și primește la propunerea primului-ministru pe unii din membrii Guvernului”.

„Domnul ministru al Transporturilor are o singură problemă. Spune că are doar 5 ani experiență în politică. Marea lui problemă este că nu a citit Constituţia. Orice se discută instituţional în orice situaţie, iar această situaţie are rezolvare în Constituţie”, a declarat Traian Băsescu.

„Deci ce a făcut domnul Drulă e un atac mizerabil la adresa premierului, în condițiile în care, prin cele ce a declarat, domnul Drulă dovedește că e ministru, a jurat să respecte Constituția, dar nu respectă articolul 85, aliniatul 2. Deci cred că Drulă trebuie să-l urmeze pe Voiculescu”, a mai spus fostul președinte al României.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel