Băsescu, după evenimentele de la Chişinău: Ambasadorul României trebuia să fie lângă cel american

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
StiriDiaspora

Traian Băsescu apreciază faptul că la Chișinău a fost votat un "guvern curat", însă critică absența amasadorului României din Parlamentul Republicii Moldova. Parlamentul moldovean a votat un guvern nou condus de Maia Sandu și compus din membri ai blocului ACUM și PSRM. Aceștia au depus jurământul sâmbătă seara.

La ședința Parlamentului de la Chișinău au fost prezenți ambasadorii Rusiei și SUA, dar nu și al României în Republica Moldova. 

”Nu are nicio relevanță cum se termină, relevanță are ca s-a instalat un guvern curat. Deci, ce va face cu inregistrarile, deja nu ne mai intereseaza. Sa raspunda in fata legii. Este in stilul politicii externe a Romaniei, de plastilina.

Ambasadorul Romaniei trebuia sa fie langa ambasadorul Statelor Unite. Faptul ca Dodon a cedat Guvernul este un semnal. Sustinerea votului de azi din Parlament si sutinerea Maiei Sandu. Avem explicatie ce s-a intamplat in ONU, Estonia, o tara cu o populatie cat jumatate de Bucuresti, ne-a batut. Nu avem politica externa.”, a spus, la Realitatea TV, Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel