Traian Băsescu îi răspunde lui Klaus Iohannis: „Nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a admis, în această seară, că a fost membru PCR, fiind o condiție să comanda o navă, afirmând că „că pe mare nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid”, după ce Klaus Iohannis a spus că e primul președinte care nu a fost comunist.

„Nu știu dacă dl. Iohannis a fost membru de partid sau nu, dar eu am fost membru de partid. Trebuie să spun că pe mare nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid. Era o condiție ca să poți să preie comanda unei nave... Ce comandă... Noi am ieșit din Institut 95% membri de partid. În anul patru ne-a făcut membri de partid. Deci de la gradul de ofițer trei ne făceau membri de partid. Eu nu mi-am câștigat pâine din calitatea de membru de partid, ci din cea de comandant, de căpitan de cursă lungă”, a declarat la România TV fostul președinte Traian Băsescu.

Citește și Iohannis și Orban au aprins lumânări la monumentul din fața MAI: „Sunt primul președinte care nu a fost comunist"

Klaus Iohannis a spus, duminică seara, în timpul marșului „Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alături de ei!" că este primul președinte care nu a fost comunist, acesta fiind motivul pentru care a ales să participe la eveniment.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel