Traian Băsescu, furios că Elenei Băsescu i s-a pus poprire pe conturi. Mesaj pentru Florin Cîțu

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a povestit că fiica sa, Elena, a avut de trei ori poprire pe conturi din cauza ANAF. Fostul președinte spune că ANAF i-a blocat conturile fiicei sale și aceasta s-a văzut nevoită să se ducă de trei ori cu adeverințe. 

Discuția a pornit de la faptul că Elena Băsescu a decis să se implice din nou în politică, mai exact la PMP Sectorul 1. 

"Foarte bine, bravo. Are trei copii, are cine s-o susțină și are cine s-o voteze," a spus Traian Băsescu referitor la revenirea EBEI în politică. Pe urmă acesta i-a transmis și un mesaj ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, după ce a povestit prin ce a trecut Elena Băsescu, după perioada în care aceasta a fost europarlamentar.

"Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul resposanbil cu aceste plăți, ca la toți europarlamentarii. Au fost plătite aceste taxe, de fiecare dată,  s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi, din bănci. La trei luni iar i s-a pus poprire. De trei ori i-au blocat conturile și s-a dus de trei ori cu hârtiile să demonstreze că plata e făcută. (...) Acum avea nevoie de o adeverință că nu are datorii. S-a mutat în Sectorul 2, dar dosarul nu i-a plecat de la Sectorul 1. Și nu putea să-i dea de la Sectorul 2 pentru că dosarul e la Sectorul 1. Domnule Cîțu, lucrați aici, în zona asta, că suntem în epoca de piatră ! Nu e vina dumneavostră, dar aici suntem !" a spus Traian Băsescu la emisiunea lui Denise Rifai de la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel