Traian Băsescu, despre românii din DIASPORA: "Au venit ACASĂ. Au ajuns SPĂRGĂTORII, urmează CERȘETORII!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Europarlamentarul Traian Băsescu a pus în relație directă câteva spargeri recente de bancomate din România cu întoarcerea românilor din Diaspora, pe care fostul președinte îi consideră „experți” în astfel de fapte.

Invitat la o emisiune realizată de Ion Cristoiu, Traian Băsescu a declarat că românii „au ascultat insistențele” și „au venit acasă”.

„Suntem celebri pentru tipul ăsta de operațiune în occident. Românii sunt... au venit acasă, deci au ascultat insistențele 'români veniți acasă' și au început să vină”, a spus Traian Băsescu.

„Am ajuns la densitate suficient de mare de bancomate să fie rentabil să le arunci în aer și în România. (...)

Noi am scăpat de cerșetori, pentru că sunt prin altă parte, dar vor veni acasă, aduceți-vă aminte ce era în toate intersecțiile Bucureștiului. Păi nu vedeți că ei caută pe unii care sunt la a 56-a spargere, păi ăștia s-au antrenat în Londra, Paris, în Marsilia...

Or să prindă instituțiile noastre nepregătite pentru tipul ăsta de fraudă. Occidentalii ăștia care au bancomatele de 50 de ani sigur că știu cam ce se face cu ele. Noi care le avem doar de cîțiva ani o să vedeți ce surprize o să avem cu bancomatele, cu fraudarea lor.

Suntem foarte tari. În spargeri de locuințe, în bancomate și în comerțul cu carne vie, prostituția”, a mai adăugat fostul președinte, potrivit evz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel