Traian Băsescu, despre negocierile dintre Orban și Tăriceanu: „Partenerul lui Dragnea să-mi pună condiții ca să-mi dea voturile?! Du-te, bă, de aici“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Traian Băsescu a afirmat că Ludovic Orban a dat dovadă de multă răbdare în negoicierile cu partidele pentru guvernul său și că nu ar fi stat la discuții cu șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de guvernare al lui Dragnea și Dăncilă până zilele trecute.

Traian Băsescu a declarat, aseară, învitat în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire la B1 TV, că Ludovic Orban a avut răbdare să negocieze cu partidele pentru a obține voturile necesare învestirii noului Guvern, lucru pe care el, în locul său, nu l-ar fi făcut. „N-aveam răbdarea lui Orban, asta vă dau scris. N-aș fi avut această răbdare pentru nimic în lume”, a declarat Traian Băsescu.

„Ăsta e guvernul, vă place, votați, nu vă place, nu votați și vedeți că vă dau și al doilea guvern”, le-ar fi zis Traian Băsescu potrivit decalarațiilor sale de aseară. 

Liderul PMP a declarat că el n-ar fi putut negocia cu șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a făcut jocurile lui Liviu Dragnea.

„Eu n-aș fi putut să negociez cu Tăriceanu în condițiile de azi. El a fost până ieri partenerul lui Dragnea și Dăncilă și azi vine să se așeze la masă, să-mi pună condiții ca să-mi dea voturile?! Du-te, bă, de aici, vezi de drumul tău! Asta e lista guvernului. Votați, bine, nu, vă dau al doilea guvern și vedeți ce faceți”, a declarat fostul președinte.

Băsescu a susținut că, în locul lui Orban, pur și simplu ar fi pus lista miniștrilor pe masă, iar dacă parlamentarii nu o votau în număr suficient, ar fi venit cu o a doua și de aici.... se descurcau ei. O aluzie la faptul că un al doilea refuz al parlamentarilor ar fi deschis drumul anticipatelor, ceea ce, sigur, pentru mulți, nu este un deziderat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel