Traian Băsescu, despre Brexit: Britanicii au fost înșelați!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 

Acordul de Brexit negociat de Theresa May cu Bruxellesul, a fost respins a treia oară în Parlamentul de la Westminster, punând astfel cabinetul May într-o situație complicată.

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că britanicii au fost „înşelaţi” să voteze prin „ticăloşia politicienilor”.

 

Minciuna politicienilor a creat o dramă pentru Europa şi pentru al doilea stat ca economie şi primul stat al Uniunii Europene ca forţă militară. Pentru Marea Britanie, ticăloşia politicienilor a dus la înşelarea populaţiei care a votat un Brexit şi acum îşi dau seama cât de dramatic este să ieşi din Uniunea Europeană.

Principala teamă a fost că vin străinii şi uite că vor veni şi dacă ies din Uniunea Europeană. Vin musulmanii şi banii care îi dăm contribuţie la Uniunea Europeană mai bine i-am da pentru spitale şi uite că banii ăia nu se duc la spitale pentru că Marea Britanie primea aproape tot pe atât cât ar fi vrut ei să cheltuiască pentru spitale, pentru cercetare şi îi primea de la Uniunea Europeană. Deci sunt lucruri care trebuiesc explicate românilor să nu se lase păcăliţi, lucru pe care eu voi încerca să-l fac, dacă voi avea acces la televiziuni şi la media”, a declarat Traian Băsescu pentru PSNews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel