Traian Băsescu: Oare se pregăteşte instalarea unei dictaturi ?

StiriDiaspora Team / 1 mar 2019, 08:25 Salveaza PDF Comentarii
Traian Basescu in Parlament
Traian Basescu in Parlament

Traian Băsescu intervine și el în scandalul momentului, cel a rezervei de aur. În afară însă de considerentele economice, concluzia lui Băsescu este una îngrijorătoare- vrea cineva să reinstaureze dictatura?

Traian Băsescu susșine că inițiativa lui Liviu Dragnea ar putea fi un prim pas spre un regim dictatorial.

"Oare se pregăteşte instalarea unei dictaturi ? 

Ultima frământare a lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu (senatorul Şerban Nicolae) a devenit rezerva de aur a României, adică aducerea în ţară a celor 60 de tone de aur depozitate în banca Angliei cu scopul de a fi „văzute” de toată lumea, ca un element de credibilitate a ţării.
Nu cred că este atât de prost informat încât să nu ştie că pentru investitori şi băncile care ne împrumută expunerea rezervei de aur şi a rezervelor valutare este esenţială pentru credibilitatea României.

Şi atunci ce l-o fi lovit de vrea aurul la Bucureşti?
Am o singură explicaţie: Daddy, adică Dragnea, şi şoferul lui Voicu, adică Şerban Nicolae ştiu că adesea regimurile dictatoriale sunt sancţionate prin blocarea resurselor financiare ale statului aflate în străinătate, fie că este vorba de aur, conturi în valută sau alte active, prin decizii unilaterale ale statelor democratice până la restabilirea funcţionării statului de drept. 
Oare se pregăteşte Dragnea, Nicolae şi clica lor să impună prin legi un regim dictatorial în perioada următoare şi de teama sancţiunilor vor să aducă rezerva de aur în ţară? 
Mă întreb şi eu...
", scrie Băsescu pe Facebook.

Dragnea de depus la Senat un proiect de lege care prevede aducerea rezervei de aur a BNR în țară, inișiativă care a pus pe jar mediul economic și financiar.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy