Traian Băsescu dă de pământ cu Raed Arafat: „El tot timpul are explicații și alții sunt de vină când mor oameni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Traian Băsescu a declarat, în această seară, că nu l-a văzut niciodată pe Raed Arafat asumându-și ceva. Arafat tot timpul are explicații și alții sunt de vină când mor oameni, a susținut europarlamentarul PMP.

„De regulă, Raed Arafat se autoevaluează ca fiind perfect. N-am văzut niciodată la Arafat asumându-și ceva. El tot timpul are explicații și alții sunt de vină când mor oameni", a afirmat Băsescu, la B1 TV.

Fostul șef de stat a mai susținut că imaginile date publicității recent cu interveția de la Colectiv „ne arată o pregătire zero pentru intervenție la momete grele. Antrenament - zero!"

În opinia sa, Raed Arafat e sincer când spune că nu știa de existența imaginilor date publicității de către jurnaliștii Libertatea: „E șeful unui sistem și e obligatoriu ca șeful sistemului să dea explicații publice. Din ce spune, eu îl cred asupra unui lucru, în mod cert, că nu a știut de film, pentru că și cei care aveau atribuțiuni directe, în mod cert, s-au apărat. Acest film n-a fost găsit la Arafat și sper că nu mă suspectează nimeni că l-aș apăra. Dar vreau să fie corectitudine instituțională. Filmul nu a fost la Arafat, a scăpat din altă parte, a fost ținut la pompieri sau în altă parte în această zonă. Contrar a ce spune Arafat, că așa a fost la început, dând de înțeles că apoi a fost mai bine, nu, domnule Arafat! În astfel de situații, tot ce începe prost se termină și mai prost. A fost evident că toate structurile ISU au fost absolut depășite de evniment".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel