Traian Băsescu, contre cu Gabriela Firea: „S-ar pricepe la spectacole de circ” / „Știu că la scandaluri se pricepe!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Traian Băsescu, fost primar al Capitalei, și Gabriela Firea, actualul edil, s-au războit astăzi la Digi24.

Fostul președinte spune că Gabriela Firea nu se pricepe la administrație, ci doar la „spectacole", în timp ce actualul primar al Bucureștiului îl acuză pe Traian Băsescu că n-a făcut nimic pentru Capitală, în afară de scandaluri.

Traian Băsescu, invitat prin telefon la o emisiune Digi24, a fost rugat să comenteze acutala polemică dintre Gabriela Firea și ministrul mediului, Costel Alexe, legată de poluarea din Capitală.

„Am o rugăminte: din punct de vedere al abordărilor administrative, n-o mai citați niciodată pe doamna Firea. Probabil a fost un bun ziarist, dar cu Primăria n-are nicio legătură. Eventual s-a inspirat de la Dan Negru și s-ar pricepe oarecum la spectacole de circ prin Capitală sau spectacole în Piața Constituției, dar în probleme administrative n-o mai citați, pentru că e greu să comentezi spusele dnei Firea în problemele Capitalei”, a spus Traian Băsescu.

La scurt timp de la intervenția lui Traian Băsescu, Gabriela Firea a solicitat drept la replică.

„L-am auzit foarte priceput pe fostul primar general Traian Băsescu, care acum ne dă lecții tuturor, (...) concret ce a făcut dl Băsescu ca primar general pentru a combate poluarea? V-aș fi spus eu: nimic! În afară să ne lase să plătim sute de mii de euro noi, în acești ani, unor samsari care au câștigat - nu știm cum, ne punem această întrebare - procese pentru diferite retrocedări făcute în mandatul dlui Băsescu, deci în afară să ne lase o povară foarte grea, dl. Băsescu nu s-a remarcat prin fapte de vitejie împotriva poluării, pentru transportul public în comun, în educație, în sănătate. Nu primesc sfaturi și învățăminte de la un om care nu a făcut nimic pentru București în afară de scandaluri. Știu că la asta se pricepe", a declarat Gabriela Firea la Digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel