Traian Băsescu, ATAC la Teodor Meleșcanu: „Popârcă în fruntea Senatului, Meleșcanu este gâgă, înţelegeţi?“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu este de părere că prin propunerea lui Meleşcanu la şefia Senatului Viorica Dăncilă i-a întins o capcană preşedintelui Pro România.

Traian Băsescu a declarat că a-l propune Teodor Meleşcanu la şefia Senatului este „că şi cum ai pune un răţoi care nu mai poate gândi, să îl pui popârcă în fruntea Senatului”, precizând că fostul ministru de Externe este „gâgă”, citează Mediafax.

„Cred că e cea mai mizerabilă propunere care se putea face, Meleşcanu preşedinte al Senatului, asta înseamnă ca şi cum ai pune un răţoi care nu mai poate gândi, să îl pui popârcă în fruntea Senatului, Meleşcanu este gâgă înţelegeţi? El a compromis politică externă darămite să conducă Senatul, să devină al doilea om în stat, deci dacă asta e propunerea lui Dăncilă şi dacă cea de mai înainte a fost afirmaţia lui Ponta puteţi să puneţi lucrurile cap la cap şi să vedeţi cât de mizerabile sunt jocurile în jurul PSD-ului şi a Pro România, oamenii ăştia au trăit în minciună, trăiesc din minciună şi în continuare şi nu fac decât să facă spun ei jocuri”, a afirmat Traian Băsescu, luni, la Digi 24.

Fostul preşedinte a adăugat că prin propunerea lui Meleşcanu la şefia Senatului Viorica Dăncilă i-a întins o capcană preşedintelui Pro România.

„Sigur că Dăncilă l-a propus pe Meleşcanu, iar Meleşcanu e un aspirator de funcţii oricând, va acceptă oricând o prea mărire degeaba, Dăncilă i-a întins o capcană lui Ponta oferindu-l pe Meleşcanu că preşedinte al Senatului ceea ce înseamnă că PSD ar susţine un om al ALDE şi atunci Ponta a ieşit cu povestea, Băsescu o susţine pe Dăncilă, spunând o minciună mai mare decât el, deci ce să spun Meleşcanu ar fi cea mai mare ruşine a clasei politice româneşti dacă va fi proptit în fruntea Senatului”, a completat Băsescu.

Grupul senatorilor PSD a decis să îl nominalizeze pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. Viorica Dăncilă a precizat că locul a aparţinut ALDE, iar PSD vrea să fie corect şi să respecte acest lucru.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat demisia din funcţie. Forul legislativ nu a votat, în plenul de luni, propunerea pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel