Tragedie la Timișoara: Femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu copiii depusese actele să se recăsătorească cu fostul soț

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sinucidere şocantă la Timişoara. O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii ai săi, de trei şi şase ani. Mama plecase spre grădiniță împreună cu micuții, când s-a oprit la blocul de 10 nivele pentru a comite gestul fatidic. Băiețelul avea încă în mână jucăria, atunci când a fost găsit de autorități.

Femeia, în vârstă de aproximativ 33 de ani, locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara. Ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții.

Băiețelul avea jucăria în mână în momentul incidentului.

La sosirea forțelor de intervenție, mama și băiețelul de aproximativ trei ani erau decedați. Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze pe fetiță.

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu copiii depusese actele să se recăsătorească cu fostul soț

 

Fetița nu a putut fi resuscitată. Cei trei au decedat.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se afla cauzele și condițiile producerii incidentului.

„Azi, 03 mai, la ora 09:46, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, au fost găsite 3 persoane în stare de inconștiență.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii (o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani).

Din nefericire, cele 3 persoane au decedat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, au declarat polițiștii Secției 3 Timișoara.

Mașina găsită de polițiștii de la rutieră la fața locului a fost a iubitei fratelui femeii, potrivit tion.ro.

Potrivit celor de la Serviciul de Stare Civilă Timișoara, în 19 aprilie 2022, femeia a depus actele pentru a se recăsători cu fostul soț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel