Tragedie la Acilia, Italia: o româncă de 62 de ani a fost călcată și ucisă de o dubă. Familia cere dreptate

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Carambol cu cinci mașini în Pitești: O femeie care se afla pe stradă a fost rănită
Carambol cu cinci mașini în Pitești: O femeie care se afla pe stradă a fost rănită

Tragedie la Acilia, o femeie de naționalitate română, în vârstă de 62 de ani a fost călcată și ucisă de o dubă. Din păcate, ajutorul a fost inutil. Șoferul a fost dus la spital pentru a fi supus unui test de alcoolemie și a unui test antidrog. 

Călcată fatal de o dubă în timp ce traversa strada în Acilia: așa a murit ieri după-amiază o femeie de origine din România, în vârstă de 62 de ani. Trecătorii șoferul autovehiculului, dar și cadrele medicale ale unei ambulanțe au încercat să salveze viața femeii, însă eforturile nu au fost de ajuns.

Acesta este cel de-al 60-lea deces rutier de la începutul anului în Roma și în provincia sa.

 

Româncă ucisă, după ce o dubă a dat peste ea în timp ce traversa strada

 

Potrivit unei prime reconstituiri a faptelor, șoferul furgonetei, un Fiat Doblò, nu și-a dat seama că femeia se afla în mijlocul drumului și a călcat-o cu mașina. Un impact foarte violent, care a lăsat-o fără șanse pe românca de 62 de ani, în ciuda faptului că medicul de pe ambulanță a încercat cu disperare să o resusciteze.

Șoferul furgonetei, în stare de șoc, a fost audiat de poliția rutieră care l-a însoțit și la spitalul Giovambattista Grassi din Ostia pentru a fi supus unui test de alcoolemie și unui test antidrog. El ar putea fi anchetat în următoarele ore, cel puțin ca act cuvenit, pentru omucidere rutieră, în așteptarea chiar a rezultatelor testelor.

 

Circulația a fost închisă pentru a permite poliției rutiere să efectueze investigațiile 



Între timp, poliția municipală a pus sechestru pe Doblò și ar putea, de asemenea, să achiziționeze imagini de pe unele sisteme de supraveghere video, ale unor întreprinderi și case particulare, situate de-a lungul drumului, în cazul în care acestea au surprins vreun moment al accidentului.

Drumul a fost închis circulației pentru o perioadă lungă de timp pentru a permite poliției rutiere să efectueze investigațiile necesare. De asemenea, se are în vedere analiza vitezei deținute de șoferul dubei în momentul în care a acroșat-o pe femeie: dacă se va stabili că șoferul conducea fără a respecta limitele de viteză în acel moment, poziția sa ar putea fi agravată și mai mult.

Un masacru care nu cunoaște răgaz. Bilanțul victimelor pentru 2022, încă neoficial, este de aproximativ 160 de morți, conform Corriere Della Sera.

 

------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel