Tort dietetic cu iaurt și nucă de cocos. Fără coacere și simplu de făcut. Are un singur neajuns: se termină prea repede

Nicoleta Baciu / 24 iul 2021, 19:43 Salveaza PDF Comentarii
Tort dietetic cu iaurt și nucă de cocos. Fără coacere și simplu de făcut. Are un singur neajuns  se termină prea repede
Tort dietetic cu iaurt și nucă de cocos. Fără coacere și simplu de făcut. Are un singur neajuns se termină prea repede

Acest tort dietetic cu iaurt și nucă de cocos  este recomandat chiar și celor care țin la siluetă. Plin de aromă, cu puține calorii, acest desert vă va încânta.  După ce veți servi acest desert, veți dori să-l preparați iar și iar. Vă asigurăm că toată familia va îndrăgi acest tort dietetic, care poate fi servi alături de o cafea cu gheață în zilele aride de vară.

Ingredientele se găsesc cu ușurință în supermarket:

100 gr unt sau margarina;

200 gr biscuiți uscați;

500 de grame de iaurt grecesc;

150 gr făină de nucă de cocos;

100 de grame de zahăr sau îndulcitor natural.

De asemenea, aveți nevoie de o matriță cu un diametru de aproximativ 20 cm și pereți detașabili, care trebuie căptușită cu foaie de copt.

 

 

Tort dietetic cu iaurt și nucă de cocos. Fără coacere și simplu de făcut. Are un singur neajuns: se termină prea repede. Mod de preparare

 

Puneți biscuiții într-un mixer de bucătărie și zdrobiți-i. Unul se topește în cuptorul cu microunde, apoi se adaugă în biscuiții zdrobiți. Amestecați bine cele două ingrediente și formați o foaie pe care o întindeți pe tava deja pregătită.

 

Puteți prepara și: Prăjitură de căpșuni fără coacere. Rețeta care promite un succes garantat

 

Puneți tava în frigider, astfel încât baza tortului să se întărească. Într-un castron, se toarnă iaurtul, zahărul și făina de cocos. Se amestecă totul energic, astfel încât compoziția să fie foarte omogenă.

 

Citiți și: Tort din făină de cocos și căpșuni. Rețeta unui desert spectaculos, perfect pentru micul dejun

 

Puteți utiliza un blender electric pentru a obține un amestec mai moale și mai pufos. Distribuiți amestecul pe bază nivelându-l cu o lingură.

 

Vă sugerăm și: Prăjitură cu mere la cană. Un desert delicios, gata în câteva minute. O porție are doar 160 de calorii 

 

Puneți tortul pregătit la frigider cel puțin trei ore înainte de servire. Pentru a obține un efect semi congelat, acesta poate fi pus în congelator în loc de frigider.

 

Vedeți și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun

 

Este mai bine să utilizați o matriță cu pereți detașabili, pentru a scoate mai ușor desertul.  La servire, poate fi decorat cu fulgi de ciocolată neagră sau cu căpșuni feliate. Puteți fi inventivi și să decorați tortul cu ceea ce vă place. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy