Tomac, după ce Șoșoacă l-a cerut și pe Putin în Parlament: „Expresie hidoasă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Parlamentul European adoptă rezoluția pentru restituirea Tezaurului României
Parlamentul European adoptă rezoluția pentru restituirea Tezaurului României

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac o critică pe senatoarea Diana Șoșoacă, care a afirmat că Parlamentul ar fi trebuit să-l invite și pe Vladimir Putin să adreseze un discurs: „Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut”.

„Tupeul slugilor lui Putin. Nu mai e de mult o noutate faptul că Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020. Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională. Poate se trezesc românii și întreg ce minciună populistă au votat în 2020”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Reacția eurodeputatului PMP vine după ce Diana Șoșoacă a spus că ar trebui invitat și Vladimir Putin să se adreseze deputaților și senatorilor.

„Odată ce l-a invitat pe domnul Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligația să-l inviți și pe Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanța, nu pentru că ții cu Rusia sau cu Ucraina”, a spus Șoșoacă într-o postare live pe Facebook.

Șoșoacă l-a sfidat pe Zelenski. A ieșit din sală când a început discursul

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel