Tomac: Asta e mișcarea SINUCIGAȘĂ a PSD

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri, la Bistriţa, că partidul său va decide duminică ce va face în ziua votării moţiunii de cenzură, dacă va participa la vot sau nu, şi susţine că această iniţiativă este "o mişcare sinucigaşă pe care o propune PSD" în actualul context sanitar, economic şi social.

"Nu văd rostul acestei moţiuni de cenzură. Noi vom avea duminică o şedinţă în cadrul grupurilor reunite ale parlamentarilor PMP şi vom lua o decizie cu privire la acest subiect. Dar vă spun, în momentul de faţă, că, politic, considerăm o mişcare sinucigaşă pe care o propune PSD, pe care nu o putem susţine şi din principii politice, dar nici nu-i vedem utilitatea într-un asemenea moment în care trebuie să ne preocupăm cum îi susţinem pe cetăţeni, ce măsuri putem propune pentru a salva locurile de muncă, cum putem susţine mediul de afaceri, cum putem atrage fondurile europene. (...) Mesajul meu politic este cât se poate de clar: nu o să vedeţi PMP lângă PSD", a afirmat Tomac.

În opinia liderului PMP, depunerea acestei moţiuni de cenzură în condiţiile unei crize politice suprapuse peste o criză sanitară şi o alta economică indică iresponsabilitate şi rupere de realitate, în condiţiile în care peste câteva luni vor avea loc alegeri parlamentare "şi în urma acestui scrutin vom şti exact cine este capabil şi are mandat din partea cetăţenilor să formeze un nou Executiv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel