Toboganele din Océade, se mută în România

 

În ziua de închiderii parcului acvatic Océade din Bruxelles, 30 septembrie, licitația de decorațiuni și echipamente continuă. Marți, compania care se ocupă de licitația online, Néerlandaise Troostwijk Auctions (licitațiile olandeze Troostwijk), organizează o zi de vizită pentru potențialii cumpărători. 

Între timp, ansamblu de tobogane care a fost și încă mai este pentru câteva zile mândria parcului de apă Heysel a găsit beneficiari, am aflat de la CEO-ul Océade. 

“Am vândut deja tobogane unei companii din România", spune Thierry Meeús, "care vrea să le folosească pentru a crea un parc acvatic în România. Am obținut 152.000 de euro ", adaugă el. Vizita de marți îi va ajuta pe cei interesați să se uite la" tot echipamentul mic de vânzare ". 

O parte din acest "mic" material, cum ar fi birourile, printre altele, va fi preluat de Mini-Europe, cealaltă atracție de la Bruxelles, unde tot Thierry Meeús este șeful, însă rămân de vînzare decorațiile, toate filtrele și pompele bazinelor, echipamentele de bucătărie, mobilierul vestiarelor etc. Cabinele de saună sunt, de asemenea, de vânzare.

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy