Toader îi dă REPLICA lui Iordache: "Să te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul Justiției Tudorel Toader i-a răspuns, marți, deputatului PSD Florin Iordache care l-a acuzat că ar fi trebuit să se consulte cu magistrații înainte de adoptarea OUG 7/2019.

Tudorel Toader a evitat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor privind nemulțumirile magistraților după anunțul său de a abroga doar un articol din Ordonanța care modifică Legile Justiției.

"Orice lege poate fi modificată, nicio lege nu e lăsată de la Dumnezeu. Doamna prim-ministru v-a răspuns ieri, de comun acord am convenit cu cei care au participat asupra anumitor modificări pe care le vom respecta", a fost răspunsul evaziv al ministrului Justiției.

Toader a comentat însă criticile lui Florin Iordache și a ironizat PSD.

"Chiar nu le-am văzut criticile din PSD, dar dacă sunt și din PSD, sunt din partidul majoritar, nu au decât decât să inițieze proceduri de modificare, că să te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran, îți spui punctele de vedere, eventual te raliezi celor nemulțumiți, dai și mai bine, dar există o tehnică legislativă, proceduri valabile pentru toți", a spus Tudorel Toader, citat de Mediafax. 

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, într-un interviu acordat RFI, că ministrul Justiției a greșit când a emis OUG 7/2019, ordonanța care modifică Legile Justiției. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel