Toader a intrat peste Dragnea în BIROU. S-a decis TOTUL

Narcis Popa |
Data publicării:

Tudorel Toader s-a dus din proprie inițiativa la Liviu Dragnea în birou. 

Din câte se pare, Tudorel Toader a vrut să lămurească situația statutului său de ministru al Justiției: mai exact l-ar fi întrebat pe Liviu Dragnea ce s-a decis în cadrul PSD, în condițiile în care mâine va fi dezbătută moțiunea simplă care îl vizează. Tudorel Toader a discutat cu Liviu Dragnea nu mai puțin de o oră. 

Tudorel Toader a luat această decizie după ce pare să fie atacat din toate părțile de reprezentanții Partidului Social Democrat. Chiar și astăzi, Florin Iordache ar fi vrut să-l dea afară pe Toader după ce a venit în comisia de modificare a legilor Justiției. Acesta i-a spus ministrului Justiției că a venit neinvitat. La scurt timp a venit și replica lui Toader care a spus că în calitate de ministru al Justiției poate participa la orice dezbatere.

Presiunea acumulată l-a făcut pe Tudorel Toader să intre și să vorbească cu Liviu Dragnea ca să știe la ce să se aștepte mâine din partea social-democraților. Din câte se pare însă, soarta acestuia în fruntea Ministerului Justiției este pecetluită. Chiar șeful PSD l-a atacat dur pe Toader, asta după ce un alt apropiat al acestuia, Claudiu Manda a spus că ar fi votat moțiunea împotriva lui Toader.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel