Știrile zilei, 22 iunie. Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
sirea_zilei
sirea_zilei

Știrile zilei, 21 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei, pe scurt. 

-> Directorul OMS avertizează: "Pandemia de COVID-19 continuă să accelereze pe plan mondial. Vezi aici detalii.

-> SUTE de cazuri de coronavirus la un abator unde lucrează şi români. Managerul refuză să demisioneze. Citește aici multe detalii.

-> Un grup de muncitori români din Germania s-au luat la bătaie cu polițiștii germani, după ce au fost obligați să stea în carantină într-un bloc. Vezi aici imaginile.

-> Rezultatele la Evaluarea Naţională s-au afişat luni în unităţile de învăţământ şi pe site-ul evaluarea.edu.ro. Vezi detalii, aici.

-> 3.531 de români din diaspora au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării, din cauza COVID-19, rămâne la 115. Vezi aici situația pe țări.

Știrile zilei, 22 iunie. Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

 

-> Liberalii au depus, luni, la Parlament cererea de revocare din funcţia de Avocat al Poporului a Renatei Weber. Citește mai departe.

-> Bulgaria reintroduce obligativitatea purtării măştilor sanitare, după o creştere a numărului de cazuri de infectare. Vezi aici cifrele din Bulgaria.

-> Caz revoltător în Italia, semnalat de presa din Peninsulă. O româncă și fiul ei în vârstă de nouă ani au trecut prin iad, după ce au fost abuzați și umiliți de un italian. Vezi aici prin ce au trecut cei doi.

-> Primarul oraşului belgian Bruges, Dirk De fauw, care a fost grav rănit după ce a fost înjunghiat, a declarat că îl cunoaşte pe atacator. Vezi aici mai multe detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel