Știrile serii, 10 octombrie. Fii la curent cu cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Știrile serii, 10 octombrie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei de astăzi, pe scurt.

-> Protest în Piața Universității, în ziua cu recordul negru, împotriva restricțiilor: Românii nu poartă mască și nu respectă distanțarea

-> Orban, mesaj pentru protestatari: „Mai bine mască sanitară, decât să ajungi să ai nevoie de mască de oxigen”. Mai multe detalii AICI.

-> Protest în Iași. Mitropolia Moldovei: „Nu avem nici o legătură cu manifestarea, le cerem oamenilor să fie pașnici”. Declarația completă AICI.

-> Peste 10 zile, 7.000 de infectări pe zi în România. Raed Arafat: „Este posibil să ajungem acolo”

-> Doctor român, declarație alarmantă după noul record de cazuri COVID: „Abia am început. Urmăriți ce se întâmplă mâine”

 

Știri relevante cu și pentru românii din Diaspora

 

-> Mario, un băiețel român de numai 10 ani, a fost ucis în curtea casei, ieri, în localitatea Sgurgola, din provincia Frosinone, Italia. Mai multe informații AICI.

-> Accident aviatic în Franța: Mai mulți morți după ciocnirea a două avioane. DETALII AICI

-> Pentru prima dată, Franţa a depăşit pragul de 20.000 de cazuri de infectare cu coronavirus în 24 de ore și de la o zi la alta, Cehia a înregistrat un salt de peste 3.000 de noi infectări. Situaţia se agravează în toată Europa

-> Italia. Dramă într-o familie de români: Băiețelul de patru ani a murit sufocat. „Au ignorat indicațiile de salvare!”. Povestea AICI

-> Pedro Sanchez apără lockdown-ul parţial din regiunea Madrid pentru a da un răspuns „puternic”. Mai multe detalii AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel