Știrile amiezii, 29 august: Rămâi conectat cu cele mai importante evenimente

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
stirea_zilei_sumar
stirea_zilei_sumar

Știri Diaspora îți prezintă cele mai importante știri apărute în prima parte a zilei.

- Sute de români REINFECTAȚI. Cifrele BOMBĂ ale momentului: Până astăzi, 29 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 85.833 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 37.388 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.618  pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.   

- Spania. Peste 200 de români, blocați ore în șir în avion: Nu avea CINE să le verifice DOCUMENTELE. Peste 200 de pasageri, cei mai mulți români, cu copiii, au fost blocați timp de aproape 9 ore în avion, după ce zborul lor a fost redirecționat din sud, spre un aeroport din nordul insulelor Tenerife din Spania. Detaii AICI.

- Piața Trafalgar, ASEDIATĂ de protestatarii: Manifestanții englezi cer LIBERTATE și se opun măștii și vaccinării anti-COVID (VIDEO). Mii de manifestanți au luat cu asalt Piața Trafalgar, din centrul Londrei, pentru a milita împotriva măsurilor restrictive impuse pentru stoparea răspândirii noului coronavirus Proteste similare au loc la această oră și în Berlin.

- Italia. Român de 17 ani, MORT după ce a intrat cu scuterul într-o camionetă: „Un băiat de aur“. Adolescentul român în vârstă de 17 ani, rezident în Italia, a murit la spital, după ce a fost transportat la spital în stare critcă, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Tânărul mergea cu un scuter și s-a izbit violent de o camionetă.

 Rămâi conectat cu cele mai importante evenimente 

 

-PROTESTE de amploare la Berlin: Peste 30.000 de oameni așteptați la mitingul contra măsurilor de restricție (VIDEO). O demonstrație de proporții împotriva restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus a fost declanșată, după ce un tribunal regional din Berlin a decis că manifestațiile de acest fel sunt legale.

- EXCLUSIV.  Sondaj ARGUMENT. Partidul pe care PENSIONARII l-ar vota 100% în consiliul local: NU este PSD! Cifre bombă. Un sondaj al institutului Argument arată profilul votanților principalelor partide intrate în cursa electorală pentru alegerile locale.

-FAKE-NEWS de proporții din România, demontat de Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO. Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, respinge un scenariu apărut în presa românească potrivit căruia ar fi rămas fără avizul de securitate din partea Alianței. Și NATO neagă, la rândul său, această informație.

- Incendiu de proporții la Madrid: Bloc mistuit de flăcări, trafic paralizat (VIDEO). Un incendiu imens în această dimineață într-o clădire din cartierul Hortaleza, din nordul Madridului, unde un incendiu a mistuit complet etajele superioare ale clădirii. Incendiul este vizibil de la câțiva kilometri distanță. Traficul a fost deviat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel