Ţiriac, aspru criticat de politicieni SPANIOLI: "Este un MAFIOT"

Andreea Cosma |
Data publicării:
ion tiriac captura
ion tiriac captura

Magnatul Ion Ţiriac a atras critici dure din partea unor politicieni spanioli, după ce a bătut palma cu primarul Madridului, pentru organizarea turneului său de tenis în capitala spaniolă, până în 2031.

Cei din partidul de opoziţie al edilului Manuela Carmena, se declară nemulţumiţi de acordul dintre cei doi şi cer ca acesta să fie desfăcut. Potrivit lavanguardia.com, politicienii Rommy Arce şi Pablo Carmona ar fi declarat că Ion Ţiriac este "un magnat mafiot" şi susţin că la Caja Magica, complexul unde se organizează Mutua Madrid Open, este o investiţie din bani publici, prin urmare, ar trebui să deservească doar comunitatea.

Ion Ţiriac a oferit un răspuns scurt la aceste declaraţii, în cotidianul El Pais:

"Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?"

Acordul între omul de afaceri şi primarul Madridului a fost semnat pe 8 aprilie. Omul de afaceri român ar urma să primească de la primărie între 2.5 si 3.5 milioane de euro pe an, pentru că a ales capitala spaniolă drept gazdă pentru competiţia sportivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel