Theodor Paleologu REVINE. Va fi contracandidatul lui Iohannis la alegeri din partea PMP

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Fostul ministru Theodor Paleologu este favorit pentru a fi desemnat, duminică, în ședința Consiliului Național, candidat al PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, au declarat surse din partid. 

"Duminica vom avea o ședință în care vom discuta despre candidaturi. Nu s-a luat încă decizia cine va fi candidatul. Urmează să existe această analiză internă deci nu vă pot confirma pentru că nu e e decis, se va decide duminică cine va fi candidat", a explicat președintele PMP, Eugen Tomac.

Liderul PMP a adăugat că întrunirea Consiliului Național va avea loc, duminică, la Parlament și va începe la ora 12.00.

„Calendarul îl vom stabili duminică, atunci vom discuta și când începem strângerea de semnături", a mai spus Tomac, potrivit Mediafax.

Theodor Paleologu a fost ministrul al Culturii, în perioada 2008-2009 și a avut două mandate de deputat, în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016.

Paleologu a candidat independent la alegerile parlamentare din anul 2016, în Bucureşti. Deşi a obţinut cel mai mare număr de voturi dintre toţi candidaţii independenţi, în Capitală, acesta nu a reuşit să obţină un nou mandat de parlamentar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel