Theodor Paleologu îi cere Vioricăi Dăncilă să-și DELEGE atribuțiile de PREMIER

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Turneul electoral pe care Viorica Dăncilă îl face, de o vreme, prin țară nu rămâne fără reacții din partea contracandidaților la alegerile prezidențiale.

Theodor Paleologu, candidatul PMP la președinția României, o acuză pe Viorica Dăncilă că folosește resursele guvernului în campania electorală, după ce aceasta se plimbă de mai multe zile cu o parte a guvernului prin țară.

Paleologu îi cere lui Dăncilă să-și și delege atribuțiile de premier până după alegerile prezidențiale.

„Mi se pare inadmisibil că se duce peste tot cu miniștri importanți din Guvern în campanie electorală. Cred că e o chestiune de minimă decență să își delege atribuțiile (...) Eu, de exemplu, mi-am suspendat cursurile. Cred că doamna Dăncilă ar face bine să își suspende și ea activitatea, pentru că e evident că e în campanie electorală, și să nu mai folosească mijloace net superioare. Eu am mers ieri la Brașov, am făcut 4 ore și jumătate. Dânsa merge cu elicopterul”, a spus Theodor Paleologu la Digi 24.

Viorica Dăncilă se plimbă prin țară cu elicoperul, pe care PSD susține că l-a plătit din banii partidului, în realitatea banii sunt primiți tot de la bugetul statului. În plus, Dăncilă nu este niciodată singură, mereu având în preajmă câte un ministru sau mai mulți, care în loc să coordoneze instituțiile, o însoțesc pe premier în campania electorală.

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel