Teodorovici nu recunoaște "mitocănia" din Parlament: "Sunteți siguri că am greșit?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Eugen Teodorovici a comentat reacția pe care a avut-o la finalul votului privind moțiunea de cenzură, atunci când a jignit o jurnalistă B1 și a invitat-o în oraș. 

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut sâmbătă o primă reacție după ieșirea deplasată pe care a avut-o zilele trecute la adresa unei jurnaliste și le-a cerut jurnaliștilor să îi "faciliteze" o întâlnire cu ea. Teodorovici nu pare însă convins că a greșit, iar întrebărilor repetate ale ziariștilor pe acestă temă le-a răspuns cu alte întrebări - "Sunteți siguri că am greșit?", "Care jigniri?" - și s-a enervat, scrie Hotnews.ro.

Vezi aici incidentul: Momentul în care Teodorovici "vrăjește" o jurnalistă în Parlament: "Sunteți liberă diseară?" - VIDEO

La finalul evenimentului de la Romexpo la care Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale, Eugen Teodorovici a fost întrebat despre ieșirea deplasată la adresa unei jurnaliste și s-a lansat într-un dialog în care le-a spus ziariștilor că "au un fix".

"Ca să tranșăm această chestiune, dacă îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuție, aș fi recunoscător. Pot să am o discuție cu dânsa. Dumneavoastră aveți un fix. Nu, față de domnișoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa", a spus Teodorovici, încercând să explice că, de fapt, nu avea o problemă cu jurnalista, ci cu postul de televiziune la care lucrează aceasta.

La insistențele jurnalistilor, ministrul de Finanțe s-a enervat, răspunzând: "Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteți prezentă, ori aveți sincope în a mă asculta. Cum să o caut pe domnișoara? Prin dumneavoastră".

În momentul în care jurnaliștii i-au reaminit declarațiile Vioricăi Dăncilă, care spunea că trebuie să îi ceară scuze, Teodorovici a răspuns: Sunteți siguri că a spus asta? A spus că dacă am greșit...", mai scrie aceeași sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel