Teodorovici, IRITAT, la Antena 3: „Deja sare calul! Dacă este așa îmi dau demisia”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a reacționat dur, în această seară, la Antena 3, la adresa președintelui Klaus Iohannis. Invitat în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” moderată de Mihai Gâdea, Teodorovici, vizibil iritat, a spus faptul că Iohannis să dea cui vrea lecţii de economie și că „deja sare calul”.

„România pierde prin declaraţiile preşedintelui, dar dumnealui, cred că e abordarea domniei sale, e una dintre armele din pachetul acela meschin cu care crede că va câştiga Preşedinţia. Aşa crede dânsul că e o miză electorală, dar repet e o bătaie de joc dar ca şi Guvern, ca şi ţară.

Spune ce ai de spus, cum făcea şi Băsescu şi la final de an ne întâlnim să vedem cifrele. Dar nu face uz de acest mod excesiv de a contesta la CCR. 58 de sesizări la CCR.

Citește și Dăncilă îi RĂSPUNDE lui Iohannis: „S-a realizat o premieră"

Acesta e rolul tău ca preşedinte? O ţară nu poate funcţiona în felul acesta. Lecţia asta de economie să o dea cui vrea, dar deja sare calul şi nu cred că îşi doreşte ce înseamnă cu adevărat o replică din partea mea, nu a unui pesedist.

Eu am prezentat public o strategie de împrumut. Eu nu pot să ies în pieţele externe pentru că nu am buget. Cei care stau în piaţă şi aşteaptă ca România să se împrumute ştiu că România are bani. Se ştie cu cât vreau să mă împrumut şi clar că cei la care mă voi împrumuta o să crească costurile.

Citește și Iohannis, ATACURI în rafală la adresa PSD: "Cel mai SLAB guvern post-decembrist". ULTIMA ORĂ

Dincolo de această dispută între PNL, preşedinte şi Guvern, doamna premier spune din ce în ce mai bine lucrurile pe nume, dar e prea diplomat. Eu m-am săturat de această diplomaţie. E prea mult. Spune ”bugetul ruşinii”. O iau personal. De ce nu pune demisia pe masă, dacă este aşa îmi dau demisia, dar dacă este cum spune Guvernul pleacă.

Şi guriştii aceia din opoziţie care au spus că au măsluit datele Teodorovici cu Vâlcov. A dat CE raportul de ţară şi a spus că deficitul pe cash e 2,88. Exact cât spunea anul trecut. Şi ei spunea că va fi de 5%. Aberaţii”, a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel