Teodorovici, ATAC DUR la adresa lui Cîţu: „Dăunător şi jignitor cum unii frustraţi şi rataţi profesional sunt toleraţi de câte un partid”

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, astăzi, cu referire la senatorul PNL Florin Cîţu, că este dăunător şi jignitor cum „unii frustraţi şi rataţi profesional” sunt toleraţi doar de câte un partid şi debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent.

„Este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent. Conştienţi sau nu de efectul public şi impactul negativ al gesturilor şi mesajelor lor pentru imaginea şi credibilitatea ţării, ei îşi cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice şi personale - Ce, Când şi Cât(u)", a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Ministrul de Finanţe a adăugat că unii nu înţeleg că politica este mai mult decât un gest de teribilism politic sau un hashtag fără sonor.

„Sunt unii care nu înţeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie şmecher sau un discurs isteric şi scandalos voit a produce emoţii extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic. Sunt unii care nu pricep că politica diferă de politicianism, aşa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog", a afirmat Teodorovici.

El a susţinut că această situaţie reprezintă un „aviz amatorilor de chilipiruri şi recompense politice".

 

Daniel Zamfir, critici la adresa senatorului liberal

 

Şi liderul senatorilor ALDE Daniel Zamfir a lansat critici la adresa senatorului liberal. Daniel Zamfir a afirmat că Florin Cîţu, „eminenţa" politicilor economice ale PNL, dezvăluie care sunt adevăratele intenţii ale liberalilor dacă ajung la guvernare. Acesta a precizat că „scindarea românilor este politica dusă de PNL".

Totodată, sindicatul Bugetarilor SED LEX solicită demisia senatorului PNL Florin Cîţu, pe fondul declaraţiei acestuia potrivit căreia bugetarii ar trebui să renunţe la vouchere, sporuri şi pensii speciale, amintindu-i liberalului că este plătit din taxele şi impozitele românilor.

 

Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble 

 

Reacţiile vin după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, iar toţi românii, atât cei din ţară cât şi cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy