Teodor Meleşcanu, lovitură de GRAŢIE pentru ALDE. Ce a făcut în Parlament

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Teodor Meleşcanu a făcut un gest surprinzător chiar în plenul Senatului. I-a lăsat în soare pe colegii săi de la ALDE şi s-a aşezat pe locurile alocate senatorilor PSD.

Potrivit stiripesurse.ro, fostul ministru de Externe s-a dus direct în băncile alocate senatorilor PSD, deşi locul său era de obicei lângă Călin Popescu Tăriceanu, pe locurile ALDE, dând un semnal clar că îşi va lăsa partidul pentru PSD.

Gestul vine ca urmare a declaraţiilor şefului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a catalogat candidatura lui Meleşcanu la şefia Senatului drept o glumă, iar ieri l-a ameninţat chiar cu excluderea din ALDE dacă va insista cu acest demers.

"C.P. Tăriceanu: Domnul Meleșcanu are suficientă experiență să-și dea seama că nu a fost o mișcare inspirată și că cel mai bine pentru domnia sa, pentru prestigiul lui, ar fi cazul să renunțe. Cel mai bine pentru domnia sa, pentru prestigiul lui, ar fi cazul să renunţe. În fine, nu sunt pe post de consilier. Fiecare merge... vorba aceea românească, "capul face, capul trage".

Jurnalist: Domnul Meleşcanu consideră că nu se aplică decizia de ieri a dvs. de a fi exclus pentru că el a anunţat înainte de a lua decizia aceasta că vrea să candideze la şefia Senatului.

"C.P. Tăriceanu: Astea sunt glumiţe. Sigur, registrul de glume, dar aici discutăm lucruri serioase, nu e cazul de glume".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel